яблочный пектиновый порошок

Яблочний пектиновий порошок - це натуральний продукт, застосовується в сучасній харчовій промисловості в якості добавок, наповнювача; використовується для виробництва варення, джему, желе, мармелада, кетчупа. Харчова цінність яблочного петинового порошку полягае у вмісті вітаміниів і мікроелиментів. Завдяки моносахаридам (глюкоза - 11,2% і фруктоза - 36,8%) яблучний пектиновий порошок швидко та ефективно засвоюється організмом. Яблучний порошок технологічний в харчовому виробництві. Так, наприклад. в хлібопекарській та кондитерській галузі забезпечує: збільшення виходу готової продукції; покращує смак та аромат; уповільнює процес черствіння; продовжує термін зберігання.
При цьому дозування порошку не велике, наприклад для пшеничних сортів хліба. булочних здобних виробів та кондитерських - 1.0-5.0​% від маси борошна.
Рубрики
Продукти
Агроснаб.ТОВ ТМ.Фiльварок
Показати номер
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

Гречневая мука широко применяется в детском и диетическом питании, при приготовлении различных гарни...
14:37, 5 серпня
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається ! деяким р...
14:37, 5 серпня
МУКА РИСОВАЯ – СЫРЬЕ ДЛЯ ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ. Отличительно...
14:38, 5 серпня
Амарантовая мука производится из растения амарант-древнейшей злаковой культуры (редкое название-щири...
14:37, 5 серпня